"WINTERMENU 2017"

Chinees Indisch Restaurant China Town presenteert:

Wintermenu 2017

Soep
Ye Ap Tong
Gebonden soep met wilde eend

Voorgerecht
Ha Salot
Een frisse salade met garnalen en een whisky cocktaildressing

Hoofdgerechten
Sa Cha Ngau Yuk Woh
Ossenhaas bereid in een licht pikante saus in een pannetje geserveerd

Zong Chi Laat Zhi Kai Ting
Maïskip bereid in een zoetzure en pikante saus met pijnboompitten

Tik Pan Hak Chiu Lok Pha
Malse reerug overgoten met een zwarte pepersaus geserveerd op een het "Tik Pan" plaat

Bijgerecht
Witte rijst

Nagerecht
Ter afsluiting een heerlijk dessert
Koffie of Thee

€27,75 p.p.
Vanaf 2 couverts


Stel uit de onderstaande gerechten uw
favoriete combinatie gerecht samen

Twee gerechten uit de eerste rij (A)
Twee gerechten uit de eerste rij (B)
Twee gerechten uit de eerste rij (A+B)
€ 16,75
€ 19,75
€ 18,75
A
Kam Yuk Mun Ton
Gepaneerde kipfilet met verse vruchten

Si Chui Ngau
Ossenhaas in zwarte bonen saus


Si Chui Kai
Kipfilet in zwarte bonen saus

Ton Sik Koe Loe Yuk
Koe Loe Yuk bereid op Chinese wijze

Sui Ap
Heerlijk krokant geroosterde eend


Cha Sieuw
Chinese Babi Pangang
B
Szechuan Ngau
Ossehaas bereid op Szechuan wijze

Szechuan Ha
Grote gepelde garnalen in een licht pikante saus

Szechuan Kai
Kipfilet met diverse oosterse kruiden

Szechuan Long Lee
Tongfilet bereid met Szechuan kruiden

Chun Paw Ha Kow
Licht gepaneerde grote garnalen met een zoetzure en licht pikante saus

Chui Yim Ha
Grote gezoute garnalen bereid uit een wok Chinese Babi Pangang
Incl. nasi, bami en witte rijst naar keuze.
Mihoen en Chinese bami € 2,50 extra.



Een culinaire verkenning geeft uw bezoek aan China Town veel extra genoegen.
Onze gastvrouwen en gastheren adviseren u graag verder.
Wij wensen u smakelijk eten!
Vorige paginaVolgende pagina