"ZOMER MENU 2018"

Chinees Indisch Restaurant China Town presenteert:

Zomermenu 2018

Soep
Dong Kwa Daan Fa Tong
Soep bereid met Chinese Meloen

Voorgerecht
Thai Sik Ngau Salut
Een licht pikante salade met ossenhaas bereid op Thaise wijze

Hoofdgerechten
Lychee Ha
Een verrassende combinatie van frisse lychees en garnalen

Kam Yuk Mun Ton
Gepaneerde maiskip bereid met verse vruchten in zoetzure saus

Tik Pan Po Loh Ngau Pha
Malse biefstuk met verse ananas geserveerd op een het "Tik Pan" plaat

Bijgerecht
Witte rijst

Nagerecht
Ter afsluiting een heerlijk dessert
Koffie of Thee

27,75 p.p.
Vanaf 2 couverts


Stel uit de onderstaande gerechten uw
favoriete combinatie gerecht samen

Twee gerechten uit de eerste rij (A)
Twee gerechten uit de eerste rij (B)
Twee gerechten uit de eerste rij (A+B)
16,75
19,75
18,75
A
Kam Yuk Mun Ton
Gepaneerde kipfilet met verse vruchten

Si Chui Ngau
Ossenhaas in zwarte bonen saus


Si Chui Kai
Kipfilet in zwarte bonen saus

Ton Sik Koe Loe Yuk
Koe Loe Yuk bereid op Chinese wijze

Sui Ap
Heerlijk krokant geroosterde eend


Cha Sieuw
Chinese Babi Pangang
B
Szechuan Ngau
Ossehaas bereid op Szechuan wijze

Szechuan Ha
Grote gepelde garnalen in een licht pikante saus

Szechuan Kai
Kipfilet met diverse oosterse kruiden

Szechuan Long Lee
Tongfilet bereid met Szechuan kruiden

Chun Paw Ha Kow
Licht gepaneerde grote garnalen met een zoetzure en licht pikante saus

Chui Yim Ha
Grote gezoute garnalen bereid uit een wok Chinese Babi Pangang
Incl. nasi, bami en witte rijst naar keuze.
Mihoen en Chinese bami 2,50 extra.



Een culinaire verkenning geeft uw bezoek aan China Town veel extra genoegen.
Onze gastvrouwen en gastheren adviseren u graag verder.
Wij wensen u smakelijk eten!
Vorige paginaVolgende pagina